torsdag 18. desember 2008

"Offisiell" åpning av Norsk Nettfoto

Følgende post er idag lagt ut på nettsidene til våre tre administratorer for å markere at nå er vi OFFISIELT i gang!!

Nå har noen av oss stablet på beina en ny fotoblogg. Den har fått navnet Norsk Nettfoto med adressen http://norsknettfoto.blogspot.com/. Dette er ikke en meme, men er tenkt å være en nettbasert fotoklubb beregnet på dem som liker å fotografere for fotograferingens egen skyld og som er interessert i å lære mer, vise egne bilder, få kommentarer, gi kommentarer, komme med tips, motta tips - i det hele tatt: sette FOTOGRAFIET som sådan i sentrum.

Vi har gjort dette medlemsbasert slik at bare medlemmer kan legge ut bilder og kommentere, men alle kan lese. Dette har vi gjort for å kunne beholde en viss oversikt og ikke for å være vanskelige. Det er ikke spesielt problematisk å bli medlem: send en av oss (John, Rune eller Ivar) et ord eller benytt en av adressene som står på Norsk Nettfotos side, og du får en offisiell "invitasjon" som du så bekrefter. Vi har startet litt på forhånd for å prøve ut systemet - ta en tur innom og se om du kunne tenke deg å være med. Noen flere er allerede blitt med. Vi er på jakt etter dem som liker å leke med kameraet for å se hva som kommer ut av det. Den virkelige fotoglede.

Her er en liten collage over noe av det som er kommet inn de få dagene dette har vært oppe. Det kommer fra seks forskjellige personer.


Grunnen til at vi gjør det er todelt. For det første er vi litt lei av "nice colours" kommentaren i de tradisjonelle memene og for det andre har vi liten sans for den nedlatende holdningen man ofte ser hos "forståsegpåerne" som lett dominerer enkelte andre steder. Vi vil være for amatørfotografen i godt humør.

-------

English Comment: This post is mainly directed at Norwegian readers. It concerns a new member-based photoblog in Norwegian ( http://norsknettfoto.blogspot.com/) three of us are establishing. However, everyone is welcome to watch the pictures!

9 kommentarer:

Reader Wil sa...

I can understand that you are establishing a Norwegian photoclub. You are all excellent photographers. I always enjoy to see these images of your country. Good luck!

Bjørg 47 sa...

Sånn bortsett fra at dette er en flott side, er det merkelig at det er datert 18 desember, som er en stund til !!
Jeg har vært innom en fotoklubb i nærområdet, og merket nettopp denne litt 'nedlatende' holdningen. Kanskje jeg skulle melde meg inn hos hos dere ??

Gattina sa...

I tried to read I understand some words because they are similar to german. I love the sunset (or sunrise ?) picture !

oumberligating sa...

Hej Sverige, Stockholm, Haninge här! Vilken fin och trevlig blogg du skapat och härliga bilder, lycla till med den, kommer att följa den vidare. Skulle själv vilja fotografera mera men hinner inte riktigt med så istället får jag titta på dina fina och vackra bilder mvh från Peter Olofsson!
Ett stort Gott Nytt År önskar jag dig!

babooshka sa...

Extraordinary fabulous images. Happy New Year.

oumberligating sa...

Oumberliga Peter som titat förbi igen, trevlig kväll mvh från mig!

Anonym sa...

Det virker som om bloggen ikke ble noe av? :-) Tanken var god. :-)

BARE BLÅBÆR

Ta en titt på bloggen min!
Du må tro at den er fin.
Dikt jeg skriver - livet om.
Kom og voks ved blikk og dom!

Denise sa...

Incredible photos, and your collage was very creative and filled with more beautiful images. Thanks for sharing them.

Grace Olsson sa...

Hej, I live in Sweden and love it your picture.
Good idea.
regards
graceolsson.com/blog